Eastpak - 31 mei 2001

Heb je weleens geprobeerd Eastpak op te zoeken op internet? En dan vooral een niet amerikaanse afdeling? De europese site op www.eastpak.de is al tijden off-line. Ik had er grote moeite mee eenvoudig een adres te vinden.. vandaar deze pagina..

Alle informatie op deze pagina is ook los op internet te vinden (vooral dankzij KPN met www.detelefoongids.nl).

Ik had een kapotte Eastpak tas, mijn rits was versleten en dat binnen 3 jaar. Dus ik wilde mijn tas gerepareerd hebben. Ik naar de verkoper: ja die moeten we opsturen, maar dat kost je 8 gulden 50 verzendkosten. Ik wilde het eerst zelf wel proberen, in Amerika krijg je namelijk een 'envelop' thuisgestuurd waarmee je je tas gratis naar Everett (Washington) kan sturen. Maar nee hoor in Nederland moet je betalen!

Het adres van Eastpak in Nederland is:

 Eastpak Cap 1 De Limiet 22b 4131 NR Vianen, Zuid-Holland Nederland  tel. 0347-328188
Ik belde op en kreeg te horen dat ik het via de verkoper van de tas moest regelen, maar die wilde er geld voor hebben en zou het naar dat adres sturen dus ik vraag of ik het zelf mag doen.. dat mocht en ik moest het opsturen naar:

 Eastpak Repair Service Kerkstraat 28  3401 CN IJsselstein, Utrecht Nederland
Ik nog even zoeken en kwam tot hetvolgende resultaat:
Zoeken op www.google.com (eastpak ijsselstein) leverde deze pagina op. Daarop staat dat Schoenmakerij Boer's al bijna 100 jaar bestaat en in de Benelux de Eastpak reparaties verzorgt voor Eastpak. Zoeken in de telefoongids leverde op:

 Schoenmakerij Boer's Kerkstraat 28  3401 CN  IJsselstein, Utrecht  tel. 030-6882049  fax. 030-6884992
Mooi! Klopt precies! Kan ik met een gerust hart mijn tas opsturen.

Let op:
Als je zelf een tas op gaat sturen zorg dat er een goede omschrijving van het probleem bij zit en ik denk dat ze het ook wel handig vinden als er een aankoop bewijs wordt meegestuurd. En vergeet natuurlijk niet je eigen adres als afzender toe te voegen!!
Niet alles wordt zomaar gratis gerepareerd....

Succes, Martijn